logo_new800_resize

Digitális MikroTik tananyagok Magyarország első MikroTik Certified Trainer minősítésű oktatójától.

korbevagottelforgatottvagottkicsi

Kalapos László vagyok, Magyarország első MikroTik Certified Trainer képesítéssel rendelkező oktatója. 2010 óta foglalkozom MikroTik oktatásokkal, tanítványaim eddig több mint ezer hivatalos MikroTik Certificate-et szereztek és túl vagyok rengeteg privát, egyedi oktatáson is. Sokan vannak ugyanakkor, akik, bár érdekli őket a rendszer, az azt hajtó RouterOS, de nem jönnek el élő oktatásra, vagy csak nehezen szánják rá magukat a részvételre.

Van, aki azért nem dilemmázik és választja végül a távolmaradást, mert egyszerűen nem tudja 2-3 napra otthagyni a cégét és tudja, hogy ha megtenné, akkor egész nap az ügyfeleivel beszélne telefonon. Van, aki pedig kicsit talán megijed, hogy 2-3 napba mennyi tudást sűrítünk bele és úgy érzi, neki túl gyors lenne a tempó. Jó hír: ezekre a problémákra itt a megoldás!

Videós tananyagaim segítségével otthon, vagy a munkahelyeden (már ha a főnök hagyja)tanulhatsz a MikroTik termékek, a RouterOS rejtelmeiről tőlem. Mindent ismeretet megkapsz, amit egy élő hivatalos oktatáson is megkapnál, de itt a saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz. Az oldalon videós anyagokat találhatsz, amit bármikor megállíthatsz, visszatekerhetsz. A videókban lépésről lépésre mutatom be, hogy hogyan tudsz bizonyos konfigurációkat megvalósítani a RouterOS-ben.

Próbáld ki és nézd meg a saját szemeddel. Kattints az alábbi gombra és máris megnézhetsz néhányat a videók közül. Láthatod majd, hogy hogy épülnek egymásra az elméleti és gyakorlati részek és így ingyenesen kezdhetsz tanulni MikroTik-ül! Kezd el most!

Kezdj el akár ingyenesen MikroTik-ül tanulni Magyarország első MikroTik Certified Trainer-étől! Katt a gombra a belépéshez!

Katt ide és irány a Videótár!

Mit mondanak mások a tananyagokról?

“Kedves Laci
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az oldaladra és hogy tagja lehetek a MikroTik megszállottak táborának. Nagyon sok routerben csalódnom kellett ezidáig az ügyfeleinknél és bár mindig is tudtam, hogy a Mikrotik jó, de sajnos féltem tőle.
Nagyon sok előadót hallgattam meg már életem során és azt kell, hogy mondjam a Te előadásod olyan, mint amire vágytam. Érthetően és emberi nyelven adod át a tudást. Sok fiatal előadó sajnos nem ezt a nyelvezet használja így sokszor fordítani kell azt érthető magyarra. (persze természetesen az informatikában illik és kell is tudni a megfelelő angol szavakat, ha már magát a nyelvet nem igazán beszéli valaki) Túl száraz az előadásuk, nem úgy mint Nálad, ahol látszik, hogy Te is emberből vagy csak jól megtanultad a szakmát.
A fellángolásom következménye, hogy már be is lett üzemelve az első MikroTik router, amit az előadásodnak köszönhetek.”
Takács Zoltán, RGazdi Kft.
“Tegnap végignéztem a videóidat amit felraktál….Pesten voltam tanfolyamon a *****-nál, a tied érthetőbb szerintem”
B. László
“Természetesen „belenéztem” a videókba, és mondhatom, hogy nagyon tetszenek.”
Morotvánszki Zoltán - Telekom Srbija