Milyen bankkártyás fizetési lehetőségek vannak az oldalon?

Bankkártyás fizetés az oldalunkon jelenleg két szolgáltatóval érhető el. Az egyik a Barion – ha ezt a fizetési módot választod, a fizetés nem a mi oldalunkon történik, hanem átirányítáara kerülsz a Barion weboldalára és sikeres fizetés után térsz vissza a mi oldalunkra. A Barion-féle bankkártyás fizetés bármilyen termékre és oktatásra elérhető, kivéve előfizetéses Online tananyagokra.

A másik szolgáltató a Braintree, ami a Paypal tulajdona és aminek segítségével úgy tudsz bankkártyával fizetni, hogy közben nem kell elhagynod a mindenamimikrotik.hu oldalt.

Mindkét fizetési mód használata számodra teljesen ingyenes, a vásárolt termék/szolgáltatás díján felül semmi más nem kerül levonásra!

Biztonságosak a bankkártyás fizetési módok?

Igen! Mindkét fizetési szolgáltató PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkezik, adataid a lehető legnagyobb biztonságban vannak.

A Braintree fizetési megoldásánál, mint írtam, nem kell elhagynod a fizetéshez az oldalt. Ez is biztonságos megoldás, mert a látszattal ellenétében nem nekünk adod meg a bankkártyád adatait, hanem közvetlenül a Braintree-nek. Mi nem kapunk meg és nem tárolunk bankkártya adatokat! Lehetőség van a fizetéskor az adatok mentésére, de ezeket nem mi mentjük, hanem a Braintree, mi csak egy tokent kapunk, amivel előfizetéses tananyag vásárlása esetén automatikus bankkártya terhelést tudunk végrehajtani.

Ha nem előfizetéses Online tananyagot vásárolsz, a fizetés során akkor is kérheted a bankkártya adataid mentését a “Kártyaadatok biztonságos eltárolás” checkbox bepipálásával. Még egyszer hangsúlyozom: ilyen esetben sem mi tároljuk a bankkártya adatokat, hanem a fizetési szolgáltató!

Mikor vagyunk jogosultak bankkártya terhelésre?

Két esetben: egyrészt természetesen akkor, ha vásárolsz valamit az oldalon és a vásárláskor bankkártyás fizetést választasz. A másik eset: ha havi-, vagy éves díjú Online előfizetést vásárolsz, akkor a hónap-, illetve évfordulók napján az előfizetési díj összegével megterheljük a kártyádat (Kivéve, ha a hónap-, vagy évforduló előtt az előfizetésedet lemondtad).