Volt már olyan, hogy vezeték nélkül a hálózat nem ment rendesen akár otthon, akár komolyabb hálózaton? Hogy nem azt az átviteli sebességet hozta, amit elvártál?

Kitalálom. Igen. Ilyen szinte mindenkinek volt!

Legyen szó akár beltéri, akár kültéri hálózatról, akár otthoni, akár nagyvállalati felhasználásról, a „wireless” egy külön világ, amivel csak akkor boldogulhatsz hatékonyan, ha ismered az alapokat.

konyv_borito

Szerencsére van segítség!

Megjelent a „Vezeték nélkül, egyszerűen” című ebook, amiből megtudhatod a következőket:

  • mi a vezeték nélküli átvitel alapja, hogyan működik
  • milyen antennát és milyen eszközöket válassz a következő rendszeredhez. Hogyan tervezd meg előre a következő linket, hogy aztán az ideális eszközöket használhasd.
  • a 3 legnagyobb hiba, amit kültéri wireless tervezésnél/kivitelezésnél elkövethetsz, és amiket ha nem kerülsz el, sosem fog jól menni az átvitel.
  • a legnagyobb hiba, amit beltéri (otthoni, vagy akár céges) wifi tervezésnél/telepítésnél elkövethetsz és ami miatt a kliensek nem tudnak felcsatlakozni az AP-ra, hiába látszik jó jelerősséggel.
  • hibaelhárítási segédlet: milyen hiba esetén mit kell megnézned, leellenőrizned.

Mindezt a tudást megkapod:

  • érthetően, a lehető legkevesebb matek képlettel, valós példákkal!
  • gyártó függetlenül: mindegy, hogy milyen eszközöket használsz, az alapok ugyanazok. Olyan tudást kapsz, ami bármilyen gyártó termékének használatakor, konfigurálásakor hasznodra válhat!

Az ebook végére pontosan érteni fogod, hogy mi az, ami a wifi világában működik (és miért) és mi az, ami nem (és miért nem).

A könyv tartalmáért katt ide!

Rendeld meg most a „Vezeték nélkül, egyszerűen” című ebook-ot mindössze 2.990 Ft-ért!

Katt ide a megrendeléshez!

Ha azonnal olvasnál, válaszd a Barion fizetési módot, így bankkártyával fizethetsz és sikeres fizetés esetén rögtön megkapod az e-book-ot!

“Ki a szerző és miért higgyek neki?”

korbevagottelforgatottvagottkicsiKalapos László vagyok. 2006 óta foglalkozok vezeték nélküli adatátvitellel. Persze sokan akár régebbi évszámot is írhatnak, de én nem kereskedelemben, vagy egy asztal mögött tanultam meg a wireless rejtelmeit, hanem terepen, egy wireless internetszolgáltatónál. 2010 óta tartok élő képzéseket hálózati- és wireless alapok témakörben és szintén 2010 óta szervezek MikroTik képzéseket. Az évek alatt több, mint 100 kurzust tartottam és ezek kb. 50%-a kötődött valamilyen formában a vezeték nélküli adatátvitel témaköréhez.

Mennyit ér a könyvben lévő tudás?

Nehéz erre válaszolni. Ha egy ügyfelednél, vagy a saját hálózatodon vezeték nélküli átviteli probléma van, akkor mennyit ér meg neked, hogy az alapok ismeretében a lehető leggyorsabban tudj reagálni, hibát elhárítani? De hogy mondjak valami konkrétumot is: amikor legutóbb tartottam ebben a témakörben élő képzést, aminek a tartalma szinte teljesen megegyezett a könyvben leírtakkal, akkor annak az ára 20.000 Ft + áfa volt.  Ennél jóval kevesebbért kaphatod meg most azt a tudást, amire szükséged van, ha bármilyen szinten foglalkozol wireless-szel.

Rendeld meg most a „Vezeték nélkül, egyszerűen” című ebook-ot mindössze 2.990 Ft-ért!

Katt ide a megrendeléshez!

Ha azonnal olvasnál, válaszd a Barion fizetési módot, így bankkártyával fizethetsz és sikeres fizetés esetén rögtön megkapod az e-book-ot!