Videótár

/Videótár
Videótár2018-12-20T12:07:10+00:00

Köszönöm, hogy itt vagy!

Ez itt a legnagyobb és egyre bővülő magyar nyelvű MikroTik videós tananyag gyűjtemény. Lapozz lejjebb és kattints valamelyik tananyagra! Szinte mindenben találsz ingyenesen megnézhető videót.

Megnéznéd az összes videót?

Légy tagja a -nak!

Katt ide a részletekért!

Itt találod a tananyagokat

Extra tartalmak

Ajándék anyagok, extra tartalmak, köztük számos ingyenes!

Tovább az Extra tartalmakhoz!

MikroTik Online

A komplett MikroTik alapozó, elmélet + gyakorlat. Ha új vagy a MikroTik világában, ez a neked való, mert itt nem csak a konfigurációs lépéseket kapod meg, hanem az elméleti hátteret is és így saját konfigokat is tudsz majd írni!

Tovább a MikroTik Online videókhoz!

MikroTik Gyorstalpaló

Szeretnél beállítani egy MikroTik routert 1 órán belül? Nem érsz rá most az elmélettel vacakolni, csak a gyakorlat érdekel? Válaszd a Gyorstalpalót! (Vagy válaszd a MikroTik Online-t és ahhoz a Gyorstalpalót ajándékba kapod!)

Tovább a MikroTik Gyorstalpaló videókhoz!

IPv6 Online

A jövő megérkezett. Hogyan lehet neked is IPv6 hálózatod (szinte) végtelen mennyiségű publikus IP címmel? Milyen kihívásokra kell odafigyelni, ha minden, eddig privát címmel rendelkező eszközöd publikus IPv6 címet kap? Tanuld meg az új anyagból.

Tovább az IPv6 Online videókhoz!

Wireless Online

Koncentráljuk a Wifi-re! Ebből a tananyagból megtanulhatod, a wireless alapjait (ebben segít a tananyaghoz ajándékba adott alapozó e-book) és elmélyedhetsz a MikroTik-es megvalósításban. Nincs több lassú, szakadozó wifi kapcsolat!

Tovább a Wireless Online videókhoz!

Traffic Control Online

Ez az tudás, ami mindenkinek kell, aki MikroTik-et üzemeltet! Haladó tűzfalas technikák és szofisztikált QoS megoldások, hogy a hálózatod biztonságos legyen és mindenkinek jusson mindig elegendő sebesség minden fontos feladatra!

Tovább a Traffic Control Online videókhoz!

Routing Online

Legyél az útvonalválasztás mestere! Ezekben a videókban megmutatom a statikus routing haladó példáit. Utána, ha már eleged van a sok statikus router-szabályból, megtanulhatod használni az OSPF dinamikus routing protokollt. Zárásként pedig részletesen megmuatatom a VLAN konfigurálás 3 módját és azt, hogy milyen esetben melyiket kell használnod.

Tovább a Routing Online videókhoz!

UME Online

Tanuld ki a MikroTik Hotspot funkciót majd kösd össze egy RADIUS szerverrel, vagy a MikroTik saját megoldásával, a User Managerrel. Zárásként pedig tanuld meg velem a VPN protokollok Bridge-elési technikáit és a szuper-biztonságos IPSec konfigurálását!

Tovább az UME Online videókhoz!