Routing-mester képzés: több routerből álló hálózatoknál elengedhetetlen, hogy ne csak a routing alapjaival légy tisztában, hanem ismerd a haladó beállításokat, tippeket, trükköket is. A képzés során az alábbiakról tanulhatsz:

  • Routing alapok: átismételjük az alapozó tanfolyamon tanultakat és gyakoroljuk is egy bonyolultabb, 4 routeres, kör topológiájú hálózaton.

  • Redundancia és multi path statikus routing esetén, hogy egy link halála ne járjon a fél hálózat leállásával.
  • Policy routing: küldjünk bizonyos forgalmakat egy irányba, a többit pedig másfelé!

  • OSPF: ha már eleged van a statikus route szabályok írásából – mire ide eljutsz, addigra kb. 15 szabályt megírsz a gyakorlatok során – akkor beélesítünk egy dinamikus routing protokollt, hogy a szükséges route szabályokat automatikusan megkapd!
  • Tunnel protokollok (IPIP, EoIP, PPTP, L2TP, PPPoE) + routing tunnel esetén, /32-es IP címzés.
  • VLAN-ok: a VLAN-ok a RouterOS-ben 3 féle képen is konfigurálhatók és nem mindegy, mikor, melyik eszközön melyiket választod. A képzésen csak az egyik módról kellene beszélnünk, de ajándékként megmutatom mindhárom működését!

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCRE oktatások száma): 26

A képzés pontos tartalma itt található.

A következő oktatás információi:

Időpont: 2021.03.02-04.

Rendszergazda-barát időbeosztás: délelőtt tanulunk, délután pedig tudsz foglalkozni az ügyfeleiddel, vagy a céged ügyeivel!

Helyszín: Távoktatás

Vizsga: Budapest, 2021.03.05. Angol nyelvű online teszt, sikeres vizsga esetén hivatalos, gyártói oklevél.

A képzés előfeltétele: meglévő MTCNA certificate (lejárt is jó)

Eszköz igény: Az oktatáson való részvételhez szükséged lesz 1 db MikroTik routerre, amin van Wifi interfész, 2-nél több ethernet portja van és Level4-es szoftverlicenc van rajta. Ha ilyen nem áll rendelkezésre, az oktatások idejére routert díjmentesen tudunk biztosítani, melyet csomagküldő szolgálattal küldünk el és amit az oktatás után a résztvevőnek 3 munkanapon belül vissza kell küldenie. A router igényt külön jelezni kell, nem küldünk automatikusan. Router igényt emailben nyújthatsz be az info@mindenamimikrotik.hu címen, szállítási cím megjelöléssel. A router igényt a képzés díjának rendezése után és leghamarabb a képzés első napja előtt 2 héttel teljesítjük.

Speciális szabályok a koronavírus-helyzet kapcsán: tréning előtt 2 héttel az aktuális helyzetet figyelembe véve eldöntjük, hogy megtartjuk e tantermiként IS és ha igen, akkor a résztvevő dönthet, hogy eljön, vagy távoktatásban vesz részt (ugyanazokon a napokon). A tantermi résztvevők a tanfolyam utolsó napján vizsgáznak, a távoktatásban résztvevők pedig a következő munkanapon.

Tecnikai részletek, biztonsági szabályok: https://mindenamimikrotik.hu/korona/

A képzés listaára: 79.990 Ft + áfa

Szabad helyek száma:

9

Jelentkezz most az MTCRE képzésre!

Katt ide a jelentkezéshez!