Elakadtál? Tanácstalan vagy?

Itt a segítség MikroTik-es problémáidra!

A mindenamimikrotik.hu ingyenes tanácsadással áll rendelkezésedre. Ha nem tudod, mit milyen eszközzel tudnál megvalósítani, csak írj egy emailt és megkapod a választ! Email cím: info@mindenamimikrotik.hu

Komolyabb segítség kellene? Nem tudod, hogy hogyan írd meg a helyes konfigurációt?

Ebben is segítek! Teljes körű szolgáltatást kapsz: nem csak kész konfigurációt szállítom, hanem a magyarázatot is, hogy mit és miért csináltam.

Ilyen jellegű segítséget csak úgy vállalok, ha hozzáférést adsz a kérdéses routerhez. Az az út sajnos nem járható, hogy csak a konfigurációd mentését küldöd el. Nekem ez nagyban nehezíti az eligazodást és növeli a rá fordított időt és így az általad fizetett díjat is. Úgy tudunk gyorsan és hatékonyan együtt dolgozni, ha megbízol bennem és beengedsz a routerd-be. Hogy ezt milyen módon teszed, azt teljességgel rád bízom: nem kell, hogy tudjam a routered jelszavát; elég, ha egy távoli asztalos, vagy TeamViewer-es géphez adsz hozzáférést és azon keresztül, a Te ellenőrzésed mellett tudom a munkát elvégezni.
A feladatot előre megbeszélt időpontban végzem. Így Te is tudsz tervezni az esetleges kiesésssel és én is tudok tervezni Veled: a munkavégzés alatt jó, ha elérhető vagy, hogy ha kérdésem lenne – hogy pl. valami miért úgy van megcsinálva, ahogy – akkor azt feltehessem.