Engineer-szintű oktatások

/Engineer-szintű oktatások
Engineer-szintű oktatások2019-11-20T09:01:24+00:00

Engineer-szintű MikroTik oktatások!

Ha már van MTCNA vizsgád, akkor részt vehetsz a soron következő MikroTik Certified Engineer oktatáson. Az Engineer-szintű oktatások:

zöldpipa 1-2 témakörrel foglalkoznak, és annak a néhány témakörnek a szakértőjévé tesznek. Az alapozó oktatáson akkor is meg kell neked tanítanom a PPPoE szerver konfigurálást, ha soha nem fogsz a munkád során találkozni vele, mert nem internet szolgáltatónál dolgozol. Egy Engineer-oktatáson csak azt tanulod, ami érdekel!
zöldpipa Sokkal jobban belemegyünk a témák mélységeibe: egy alapozó tanfolyamon az adott témakör alapjait mutatom meg, éppen csak a felszínt kapirgáljuk. Egy Engineer-tanfolyamon csákányt ragadunk és mélyre ásunk!
zöldpipa Ebből kifolyólag: roppantul intenzívek. Ezek az oktatások 2-3 naposak és azalatt kell végigvennünk mindent, hogy az adott témaköröket el tudd sajátítani. Fárasztó lesz, de tetszeni fog!

MTCIPv6E (MikroTik Certified IPv6 Engineer)

Az IPv6 nem csak kopogtat az ajtón, hanem fél lábbal már házon belül van! Ugyan a protokoll nem új de eddig lassan terjedt és főleg csak az internet szolgáltatóknak volt fontos, hogy foglalkozzanak vele. Ma viszont már van olyan szolgáltató itthon, aki az ügyfeleknek is IPv6 címeket oszt! Ha nem ilyen a szolgáltatód, akkor is bármikor el tudsz kezdeni IPv6-ot használni: így minden eszközödnek lehet saját publikus IP címe. Ez persze biztonsági kihívásokat is felvet, amikre a választ szintén megadja a képzés. Itt az ideje, hogy elkezdj foglalkozni a témával, kihívásokkal, ha eddig nem tetted!

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap 

Következő időpont: 2020. március 18-19.

Szabad helyek: 11

Az oktatás ára: 59.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCWE (MikroTik Certified Wireless Engineer)

Szeretnéd igazán érteni a vezetéknélüli adatátvitelt? Szeretnéd tudni, hogy mi az ami működik, mi az ami nem és miért? Szeretnél olyan tudást, amit nem csak MikroTik eszközöknél hasznosíthatsz, hanem bármilyen gyártó rádiós megoldásainál? Akkor ez neked való!

Átvesszük a MikroTik wireless konfigurációk legfontosabb kérdéseit, majd MESH hálózat, Nstreme, Nstereme Dual és NV2 konfigurációk jönnek, valamint bónuszként az új CAPsMAN funkcióval is megismerkedünk.

Fontos! Az oktatáson csak MikroTik wireless beállításokra koncentrálunk. A bőséges elméleti tudást a jelentkezők egy általam írt e-book-ból sajátíthatják el, amit még az oktatás előtt eljuttatunk a jelentkezőknek. Mivel a könyv maradandó, így bármikor előveheted és átolvashatod, vagy megnézhetsz benne bármit, akár egy munkára készülve is.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCWE oktatások száma): 28

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap

Következő időpont: 2020. február 12-13.

Szabad helyek: 7

Az oktatás ára: 49.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCTCE (MikroTik Certified Traffic Control Engineer)

DHCP opciók, a tűzfal és a NAT rejtelmei után haladó QoS-sel foglalkozunk: csomagmegjelölés a Queue Tree kerül terítékre. Mire jó a Queue Tree? Jártál már úgy, hogy nálad, vagy egy felhasználónál a torrent forgalom mindent vitt és mellette a weboldalak csigalassúsággal töltődtek? Egy jól felépített Queue Tree struktúra megoldja az ilyen problémákat: a forgalmakat szétválaszthatod és priorizálhatod. Szeretnéd, hogy a VoIP telefonoknak, vagy a kameráknak akkor is jusson sávszélesség, amikor a link csúcsterheléssel jár? Tőlem megkapod a megoldás kulcsát. Zárásként megnézünk néhány egyszerűbb támadási formát és ezek elhárítását.

Extraként kapsz néhány kulcsrakész, kidolgozott QoS példát, amit azonnal használhatsz a saját hálózatodban.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCTCE oktatások száma): 25

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap

Következő időpont: 2020. április 1-2.

Szabad helyek: 9

Az oktatás ára: 59.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCUME (MikroTik Certified User Management Engineer)

Van a RouterOS-nek egy fontos képessége, amiről az alapozó tréning nem szólt: úgy tudunk vele internet hozzáférést biztosítani, hogy előtte a felhasználóknak egy webes felületen kell autentikálniuk. Ez a HotSpot, amivel, ez a képzés kiemelten foglalkozik. Utána rátérünk a RouterOS RADIUS-szerű alkalmazására, a User Managerre és összekötjük a HotSpot-tal. Így megtanulhatod, hogy hogyan kell egyszerűen központi user menedzsmentet létrehozni, amit aztán használhatsz PPP kapcsolatok, Wireless kapcsolódások és a routerre való belépések központi autentikálására is. Mennyivel egyszerűbb a felhasználó kezelés, ha nem az összes routerbe kell külön-külön felvenni a júzereket, hanem csak egy “köztponti” routerbe!

Végül megnézünk bővebben néhány PPP protokollt és kipróbáljuk a legbiztonságosabb VPN megoldást, az IPSec-et.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCUME oktatások száma): 18

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap

Következő időpont: 2019. december 11-12.

Szabad helyek: 6

Az oktatás ára: 54.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCRE (MikroTik Certified Routing Engineer )

Routing, routing és routing! ECMP, Policy routing, OSPF, routing filterek: erről szól alapvetően ez az oktatás. Ha az útvonalválasztás mestere akarsz lenni, ez a neked való tréning! Mindezeken kívül megmutatom azt a 3 módot, amivel jelenleg a RouterOS-ben VLAN-ok konfigurálhatók.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCRE oktatások száma): 22

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap

Következő időpont: 2020. március 11-12.

Szabad helyek: 11

Az oktatás ára: 69.990 Ft + Áfa.

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCINE (MikroTik Certified Inter-networking Engineer)

Mély víz, csak úszóknak! BGP, MPLS, MPLS alapú VPN-ek és egy kis Traffic Engineering szerepel az étlapon.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCINE oktatások száma): 18

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 3 nap

A képzésen való részvétel előfeltétele a sikeres MTCRE vizsga! 

Következő időpont: 2019. december 3-5.

Szabad helyek: 7

Az oktatás ára: 89.990 Ft.

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!


Mindegyik tanfolyam hivatalos vizsgával zárul, amit az adott tanfolyam utolsó napján lehet letenni. Az árak a vizsgát is tartalmazzák!

A fenti oktatások helyszíne: XIV. Budapest, Mogyoródi út 55.

Kezdés: minden reggel 9:00-kor.

A nap közbeni ellátást és az ebédet ajándékba adjuk.

A fenti oktatásokon való részvétel feltétele: meglévő MTCNA minősítés. Ha még nincs ilyened, akkor hozzá juthatsz a következő élő MTCNA oktatáson:

Jelentkezz most – plusz 1 ajándék.

Ha most MTCWE-re, MTCTCE-re, MTCUME-re, MTCRE-re, vagy MTCIPv6E-re jelentkezel, akkor a képzés után megkapod a tanfolyam anyagát feldolgozó videós tananyagot is két hónapra.

Az akciós feltételek csak határidőre történő fizetés esetén érvényesek, a fizetési határidő 8 nap!

Foglald le most a helyed!

A megrendelés lépései:

  1. Tedd a kiválasztott termékeket a kosárba (egyszer)!
  2. Kattints alul a “Tovább a kosárhoz” gombra és vidd végig a rendelést. 
  3. Fizethetsz a Barion-on keresztül bankkártyával, vagy előre utalással. Előbbi esetben 1% kedvezményt kapsz automatikusan! Előre utalás esetén a jelentkezésed után kapsz emailben egy proforma számlát. Az összeg beérkezése után véglegesítjük a regisztrációdat és küldjük a számlát. A megrendelést 8 napig tudod kifizteni utána a rendelést töröljük!

Tovább a kosárhoz!

Ha kérdésed van, jelezd az info@mindenamimikrotik.hu címen!

Üdvözlettel:

Kalapos László – MikroTik Certified Trainer (MTCNA, MTCWE, MTCTCE, MTCUME, MTCRE, MTCINE, MTCIPv6E)

Hagyj üzenetet