Engineer-szintű MikroTik oktatások!

Ha már van MTCNA vizsgád, akkor részt vehetsz a soron következő MikroTik Certified Engineer oktatáson. Az Engineer-szintű oktatások:

zöldpipa 1-2 témakörrel foglalkoznak, és annak a néhány témakörnek a szakértőjévé tesznek. Az alapozó oktatáson akkor is meg kell neked tanítanom a PPPoE szerver konfigurálást, ha soha nem fogsz a munkád során találkozni vele, mert nem internet szolgáltatónál dolgozol. Egy Engineer-oktatáson csak azt tanulod, ami érdekel!
zöldpipa Sokkal jobban belemegyünk a témák mélységeibe: egy alapozó tanfolyamon az adott témakör alapjait mutatom meg, éppen csak a felszínt kapirgáljuk. Egy Engineer-tanfolyamon csákányt ragadunk és mélyre ásunk!
zöldpipa Ebből kifolyólag: roppantul intenzívek. Ezek az oktatások 2-3 naposak és azalatt kell végigvennünk mindent, hogy az adott témaköröket el tudd sajátítani. Fárasztó lesz, de tetszeni fog!

MTCIPv6E (MikroTik Certified IPv6 Engineer)

Az IPv6 nem csak kopogtat az ajtón, hanem fél lábbal már házon belül van! Ugyan a protokoll nem új de eddig lassan terjedt és főleg csak az internet szolgáltatóknak volt fontos, hogy foglalkozzanak vele. Ma viszont már van olyan szolgáltató itthon, aki az ügyfeleknek is IPv6 címeket oszt! Ha nem ilyen a szolgáltatód, akkor is bármikor el tudsz kezdeni IPv6-ot használni: így minden eszközödnek lehet saját publikus IP címe. Ez persze biztonsági kihívásokat is felvet, amikre a választ szintén megadja a képzés. Itt az ideje, hogy elkezdj foglalkozni a témával, kihívásokkal, ha eddig nem tetted!

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap 

Következő időpont: jelenleg nincs kijelölve.

Az oktatás ára: 74.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCWE (MikroTik Certified Wireless Engineer)

MTCTCE (MikroTik Certified Traffic Control Engineer)

DHCP opciók, a tűzfal és a NAT rejtelmei után haladó QoS-sel foglalkozunk: csomagmegjelölés a Queue Tree kerül terítékre. Mire jó a Queue Tree? Jártál már úgy, hogy nálad, vagy egy felhasználónál a torrent forgalom mindent vitt és mellette a weboldalak csigalassúsággal töltődtek? Egy jól felépített Queue Tree struktúra megoldja az ilyen problémákat: a forgalmakat szétválaszthatod és priorizálhatod. Szeretnéd, hogy a VoIP telefonoknak, vagy a kameráknak akkor is jusson sávszélesség, amikor a link csúcsterheléssel jár? Tőlem megkapod a megoldás kulcsát. Zárásként megnézünk néhány egyszerűbb támadási formát és ezek elhárítását.

Extraként kapsz néhány kulcsrakész, kidolgozott QoS példát, amit azonnal használhatsz a saját hálózatodban.

Oktatói tapasztalat (az elmúlt évek alatt megtartott MTCTCE oktatások száma): 28

A képzés pontos tartalma itt található.

Időtartam: 2 nap

Következő időpont: Távoktatás, 2021.01.26-27. Vizsga: 01.28., Budapest

Szabad helyek: 12

Az oktatás ára: 74.990 Ft + Áfa

A jelentkezéshez görgess az oldal aljára!

MTCUME (MikroTik Certified User Management Engineer)

Van a RouterOS-nek egy fontos